fredag 27. desember 2013

Julegaver.

Da kan jeg endelig vise frem det jeg strikket og gav bort i julegave i år. Har ikke villet vise dem frem før, for da hadde jo mottakeren forstått hva de fikk.

Min mamma strikket mariusgenser til sitt yngste barnebarn som hun fikk før jul. Hun valgte fargene til den selv. Så da sa jeg til mamma at jeg kunne strikke sokker i samme farger til henne. Som sagt, så gjort :-)Jeg håper hun ble fornøyd med dem, ihvertfall sa hun det når jeg traff henne 1. juledag.
Etter det strikket jeg pulsvarmere til mine to gode venninner. Jeg fant en oppskrift i boka Marius - Setesdal - Fana - Voss skrevet av Eline Oftedal som jeg brukte. Og jeg håper jo selvfølgelig at også mine venninner ble fornøyd med disse. Da jeg hadde pakket inn det ene settet kom jeg på at jeg hadde glemt å ta bilder av dem. Derfor har jeg bilder bare av ett sett. Men de var akkurat likedan. Og nå skal jeg strikke noen masker til i kveld på neste prosjekt :-)

I have knitted some Christmas presents. The socks is to a niese. My mother knitted a sweather to her earlier, and i knitted socks in the same color and pattern. 
The pulse warmers is for my two good friends. I hope they all are happy for the presents I made. 

3 kommentarer:

 1. Riktig fine julegaver du har strikka! Klassiske mønstre slår aldri feil.

  Fortsatt god romjul!

  Klem

  SvarSlett
 2. Alltid kjekt å få slike ting, klem fra Beth

  SvarSlett
 3. Flotte farger på mariussokkene :) Flotte julegaver :)

  SvarSlett