tirsdag 24. desember 2013

God Jul og trekning.

Da er vi kommet til Skatval og skal feire jul sammen med mamma. Litt rart at pappa ikke er her lenger, men vi skal nok kose oss allikevel. Gavene ligger under treet og godgjør seg til åpningen i kveld, ribba står i ovnen og er ferdig om et par-tre timer. Og vi regner med å være kjempesulten når vi setter oss til bords, og så får vi se da, om vi klarer å reise oss igjen.Det var litt morsomt å komme hjem og se denne nissen da, som jeg laget for en del år siden. Den er laget i gips og så malt med hobbymaling. Husker jeg satt og laget flere slike nisser, de var morsomme å lage, spesielt å male, og jeg laget mange som jeg ga bort i julegave.

Men så over til trekningen. Så morsomt at det var så mange som ville være med, og velkommen til alle nye følgere. Håper dere vil fortsette å følge meg her og at dere finner noe interessant å lese innimellom.

Det ble tre heldige vinnere:

Ann Helen er den første heldige. Du vinner garnet Natur fra Hovland, 13 nøster totalt.

Heidi Irene er den heldige andre vinner. Du vinner det blå Cashmira fra Alize.

Gunn er den siste heldige vinneren. Du vinner det beige Cashmira fra Alize.

Håper dere blir fornøyd med garnet :-)

Så vil jeg ønske dere alle en riktig God Jul. Nyt høytiden, fritiden, den gode maten og ikke minst hverandre og familien.

1 kommentar:

  1. Hei! Så utrolig heldig jeg er! Tenk å vinne så mye flott garn, tusen takk :) Skal tenke meg nøye om for hva jeg skal lage :)

    Vil benytte anledningen til å ønske deg og dine en riktig god jul!

    Mvh Ann Helen

    SvarSlett