tirsdag 26. juni 2018

Litt stæsj må man ha

Som de fleste av dere vet går tiden fort når man koser seg foran pc-en. Og har du vært på Etsy noen gang? Jeg tror klokka går fortere når man surfer innpå der eller tilsvarende slike sider. Og så er jo bankkortet aldri langt unna heller. Merkelig det der gitt.


Er man sånn kanskje litt over gjennomsnittet interessert i garn og strikking osv. som jeg er (eller kanskje tror jeg at jeg er det?) så er det visse ting man bare må ha. Og nå har jeg vært uten lenge nok så det var på tide.


En prosjektbag må jo alle ha. En bag til hvert prosjekt. Minst. Jeg har noen poser fra før av, noen få tøyposer men mest plastikkposer. Men ingen prosjektpose. Og det er der Etsy kommer inn. 


AmeliaXJoy har noen nydelige prosjektposer. Med så artige mønstre!: Se på de sauene her da, er de ikke søte? Strikkende sauer jo. Tro om de strikker av sin egen ull eller er det naboens?


Og så har hun et godt utvalg i maskemarkører. Jeg valgte denne gang Time for tea-settet. 10 maskemarkører og de er jo så søte. Ingen er like, alle er forskjellige og det er også morsomt. 


Jeg har allerede tatt en i bruk, en iskrem. Denne henger på Bjørnlisokken som er maimønsteret til 12i18-samstrikkenRavelry. Et fint mønster og morsomt å strikke fordi det skjer noe hele tiden på disse sokkene. Garnet er Wollmeise kjøpt på Kaffebrenneriet, et deilig garn så jeg gleder meg til å ha disse sokkene på føttene.


Har du noe strikkestasj?

1 kommentar:

  1. ELSKER strikkeSTÆSJ og får aldri nok! Jo mer jo bedre er mitt motto! kan sitte å sulle i boksene/glassene mine å se på de slik me gjorde med glansbilder da me var små :) Trenger ikkje alt for å strikke, men kjekt å ha :) -Vibbedille :)

    SvarSlett