søndag 31. januar 2016

Storesøster vil jo også ha

Som dere kanskje leste så strikket jeg et pannebånd til en nyfødt liten skjønn jente. Hun er barnebarn av en av mine beste venninner. Da jeg var der for å fotografere den lille så ble visst storesøster litt misunnelig på pannebåndet og ville ha et hun også.


Så da måtte jeg bare finne frem pinnene igjen. I dag var jeg der igjen for å ta litt flere bilder av den lille, og da ble storesøster veldig fornøyd da hun fikk pannebåndet. Da er det moro å lage noe. Jeg bruker samme oppskrift som sist som du kan finne HER.


Når jeg sitter på helgejobben min er det også greit å ha med strikking. Alle dager er ikke like travel og da kan det fort bli litt kjedelig å bare sitte å surfe på nett. Så jeg har funnet ut at å ha med strikking gjør at tiden går fortere. Ikke alle dager/netter man får gjort like mye, men noen masker blir det nå som regel.


Men når jeg sitter der må jeg ha enkel strikk hvor jeg slipper å tenke så mye. Så i går fant jeg et nøste i garnskapet mitt som jeg kjøpte for et par-tre år siden eller noe sånt. Jeg tror det var et av de første nøstene jeg kjøpte i Tyrkia.


Jeg hadde først tenkt å strikke en klut av det, men det er ganske tykt, anbefalt pinner nr. 5 så jeg fant ut at det ble kanskje vel tykke kluter. Men en håndduk til kjøkkenet kunne det bli. Jeg fant fram pinne nr 4, fordi jeg i farten ikke fant nr. 5, og på vakt i går rakk jeg å strikke så mye som her. Og pinne 4 var helt grei den, det blir passe fast strikk.


Så får dette ligge til neste gang jeg skal på helgevakt, dette får være jobbstrikkingen min. Når jeg er hjemme må jeg fortsette på Oddvars peneste kofte.

4 kommentarer:

 1. Tenker det var ei som ble fornøyd med pannebåndet ja - de er jo supersøte😊. Kjekt å ha strikketøy liggende på jobb, det pleier jeg og å ha. Fin dag til deg😊

  SvarSlett
 2. Ikke rart at storesøster også ville ha pannebånd. Det var jo så fint. Garnet du strikker med til håndkle, ser veldig godt ut. Bloggbok er veldig kjekt å ha. Jeg har også en fra hvert år, men har ikke bestilt for 2015 enda. Det må jeg huske. Kjekt å finne bloggen din. Det gjorde jeg fordi Lisbeth hadde vunnet garn hos deg;)

  SvarSlett
 3. Det var et lekkert pannebånd da. Passer til både små og store.
  Klem

  SvarSlett
 4. Selvfølgelig ønsket storesøster seg også et slikt fint hårbånd :)

  SvarSlett