mandag 18. januar 2016

Hurra for meg!

Hipp Hipp Hurra for meg! Jeg har altså bursdag i dag, og jeg er nå fylt 50 år. Så her kommer et aldri så lite egoinnlegg, men det håper jeg dere tåler. For i dag føler jeg meg veldig heldig :-)
For det første er jeg heldig som får lov å feire 50-årsdagen min. I tillegg er jeg heldig fordi jeg har slike kollegaer som jeg har. På lørdag hadde jeg mine to gode venninner på besøk. Og de kom da med gave. De vet at jeg samler på Porsgrunn Porselen sitt Nisseservice. De hadde kjøpt 4 kaffekopper med fat til, men siden jeg allerede har 14 av de så byttet jeg det i dag til denne bestikkesken. Og det var helt greit for dem. 


I forrige uke ble jeg spurt av en kollega hva jeg ønsket meg. Jeg tenkte meg litt om og så kom jeg på at jeg ønsket meg vannkaraffelen til Rosendahl. Jeg synes den er så fin og så er den veldig fin til å ha vin i. 


Så da jeg kom på jobb i dag stod nesten gratulasjonene i kø. I tillegg til gaver. Det første jeg pakket opp var 4 Hot drinkglass og 2 telysestaker. 


Det neste som kom var gavekort fra dittgavekort.no


Og så kom det en pakke til, med vannkaraffelen, 2 hotdrinkglass samt to duftkubbelys. 


En stor tusen takk til mine kolleger for nydelige gaver og for å ha gjort dagen min enda bedre :-)

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen! Så fine presanger du har fått! Jeg samler også på det nisseserviset, og nå har jeg begynt på middagsserviset. Kjekt å ha noe å samle på som ikke går ut av produksjon.
  Den dagen jeg ble femti, kjøpte jeg heklekrok og garn. Den heklinga har ikke tatt helt av selv om jeg har hekla både duker og pledd. Det er nok strikkinga som er det beste....


  Bursdagsklem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen :) Så mange flotte gaver du har fått. De er deg vel unt :D

  SvarSlett
 3. Gratulerer masse igjen!
  Snart plukker jeg opp bloggen min igjen jeg og, etter litt oppussing. En ny start bruker å gjøre seg. Har vel noe med det at jeg nærmer meg femtiårsalderen...

  SvarSlett
 4. Gratulerer med vel overstått.
  50 er en fin alder.
  Klem

  SvarSlett