lørdag 2. januar 2016

Nancy kofta er ferdig.

I sommer tok jeg på meg å strikke Nancykofte. Når jeg tar på meg bestillinger så er det omtrent det første jeg sier at jeg ikke vi ha noen tidsfrist, eller den må være et stykke frem i tid. Det er fordi min hverdag til tider er såpass fullbooket at jeg ikke har tid til å sette meg ned å strikke så mange omgangene. Og det var helt greit for hun som skulle ha denne Nancykofta. Ei fin kofte som jeg egentlig har lyst på til meg selv også, selv om det er mange som har den. Morsom å strikke er den også. Denne kofta ble ferdig før jul. Nå venter den bare på at mottaker er klar for å ta den imot. Og jeg håper hun blir fornøyd med den.Mønsteret kan du finne i heftet Tema 35 Norske Ikoner hos Sandnesgarn. Jeg har brukt garnet i oppskriften, Sandnes Mini Alpakka. Veldig deilig og mykt garn. Pinner nr. 2,5 og 3. Str. XXL. Fargene som er valgt er lys gråmelert nr. 1032, natur nr. 1012, lys rosa 3911 og cerise nr. 4308. Knappene er fra Garn og HobbyNå er jeg godt i gang med Oddvars peneste kofte. Mer om den kommer senere. 

3 kommentarer:

 1. Nydelig kofte! Et stort arbeid som er fint utført! Kan jeg spørre hvor mye du får betalt for å strikke ei såpass stor kofte? Jeg kvier meg for å ta på meg slike oppdrag.

  Lykke til med neste prosjekt og godt nytt år!

  Klem fra Uvdal

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :) Jeg tar 1200 kr i arbeidspenger for en kofte. så kommer garn og knapper i tillegg.
   Takk igjen og godt nyttår til deg og! Gleder meg til å følge med hva du får til med pinnene iløpet av året :)

   Slett
 2. Hei. Jeg ser du har strikket Nancy kofte i str XXL, hvordan er denne i str i forhold til målene på oppskriften? Ser på oppskriften at den måler 119 på overdelen, men jeg er ganske brystfager å måler 134cm rundt brystet. Har du noen forslag til hvordan jeg evt kan få det til? :)

  SvarSlett