tirsdag 14. januar 2014

Mer Marius.

Som dere kanskje husker så strikket jeg sokker i Mariusmønster til tantebarnet mitt til julegave. Du kan lese mer om det HER. Tantebarnet mitt hadde bursdag i begynnelsen av januar, så da tenkte jeg at jeg kunne strikke mer i Mariusmønsteret til henne.


Så da fikk hun seg votter i samme farger som genseren og sokkene, farger hun har bestemt selv. Jeg hadde ikke noe spesielt mønster, jeg har så langt ikke funnet oppskrift på votter i Mariusmønster. Jeg har Mariusboka men fant ingen der heller. Så jeg improviserte litt, og slik ble de.


Og jeg kan ikke huske at jeg noen gang har strikket votter før, så dette er derfor det første paret med votter jeg har strikket. 
Så ble det litt garn til overs, og siden hun har fått seg ny Iphone i bursdagsgave ble det et lite trekk til den i tillegg. Knappen fant jeg i knappeeska mi, hvor den er brukt før husker jeg ikke, men fant ut at den passa sånn rimelig godt til dette. 


Gaven er nå mottatt, jeg ville vente med å legge dette ut til hun hadde fått det så jeg ikke avslørte noe på forhånd. 

3 kommentarer:

 1. Så fint det ble. Kjekt med hjemmelaget spør du meg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Fine marius saker du har laget her, grått, hvitt og rosa er bare flott. Det er så utrolig mye man kan lage av dette mønstret at man bli jo helt overveldet :-) Ha ei fin helg :-)

  SvarSlett
 3. Så fine votter og pulsvarmere du har strikket - delikate farger! :-)

  SvarSlett