lørdag 11. januar 2014

Bare må ha det...

I går skulle ei venninne av meg kjøpe seg garn til et nytt prosjekt. Hun skulle til Corianders Hus her i Kristiansund. Jeg var inne på Facebooksiden og så, og det viste seg at de også hadde tilbud på garn nå, som så mange andre. Siden butikken ligger bare 500 meter fra her jeg bor, så måtte jeg jo selvsagt bli med. Og joda, jeg kom nok hjem med betraktelig mer garn enn hva hun gjorde. Hun kjøpte bare til toppen sin, mens jeg så et snitt til å få billig garn. Det første var Drops ♥ you #3 til kr. 10,- pr. nøste. Det måtte jeg jo bare ha. Har ikke strikka av det før, men det kjentes ut som et veldig godt og mykt garn. Det kan jo bli både luer, votter og til og med et par gensere av det garnet der. Det ble jo 20 nøster blå og 20 nøster hvit. Så fant venninna mi garn til sin topp. Og dette garnet var nedsatt til kr. 8,- pr. nøste. Drops Cotton Light. Og det er garn som kan brukes til mye, så da måtte jeg bare ha noen få nøster av det også. Og noen få er altså 20 nøster.... Da var vi ferdige med garnshoppingen.
Trodde jeg....

Men før vi klarte å komme oss ut av døra (det er så mye fint der inne!) så klarte jeg å få øye på disse to heftene. Jeg har en del restegarn liggende, og jeg har lenge tenkt at jeg kan jo strikke dukkeklær av dem. Ikke at jeg har noen å strikke slike klær til selv, for jeg har voksne barn og det er enda litt for tidlig for barnebarn. Og tantebarna mine er også for store til å leke med dukker nå. Men når datteren min var blitt sånn akkurat for stor til å leke med dukker vant jeg selv ei newborndukke med garderobe med hjemmestrikkede klær. Den har stått stuvet på loftet i omtrent 8 år nå, ventende på at et barnebarn skal komme og leke med den. Så om ikke annet kan jeg jo strikke mer klær til den slik at den er klar til det en gang i fremtiden kommer et barnebarn eller flere. 

Siden garnet jeg allerede hadde kjøpt var Dropsgarn og disse heftene var Sandnesgarn så måtte jeg kjøpe minimum 4 nøster med Sandnesgarn for å få kjøpt disse heftene. Så da ble det disse 4 nøstene av Smart i tillegg. Det verste er at jeg for tiden går til behandling for vonde muskler i arm og skuldre, så det blir lite med strikking. Men heldigvis, garnet holder seg det, så det får ligge til jeg er bedre. 

Ha en riktig god strikkehelg :-)

3 kommentarer:

  1. Det var masse herlig garn. Blir nok amsse flott avdet når du kommer deg til att i armer og skuldre.

    SvarSlett
  2. Masse garn er herlig.. Ta ofte pauser,og bevege armene innimellom med tøying og strekking,så blir du ikke verre iallefall :-)

    SvarSlett
  3. Så mye flott garn, og jeg kjenner meg så absolutt igjen:-) Jeg fikk lyst til å prøve Drops love you 2 garn, og lurer på hvilken blåfarge du har... Jeg ser det er en som heter kogeblå og en som heter himmelblå...

    SvarSlett