søndag 1. januar 2017

Nytt år, nye muligheter

I fjor hadde jeg som intensjon å blogge mer enn jeg hadde gjort tidligere år. Og joda, jeg gjorde jo forsåvidt det. 2 innlegg mer. Men så er det da omtrent 5 måneder siden siste innlegg. Jaja, nytt forsøk i år. 

My intension last year was to write more on my blog than i did earlier years. Well, i did write two more. But it has been 5 months since the last one. 


Tradisjonen tro har jeg i dag telt opp strikkebøssa mi. I fjor som året før har jeg puttet på kr 10,- for hvert 50-grams nøste jeg strikker helt opp. Og putter på kr. 50,- for hvert store plagg jeg er ferdig å strikke. Nå ble det ikke så mye på bøssa denne gangen, jeg har nok ikke strikket så mye jeg ville.

As a tradition these last years, i counted my knitting savings today. I save NOK 10,- for every ball i knit up. And NOK 50,- for each big clothing i knit. 


Så det ble kr. 370,- på bøssa. Men når det er sagt, så har jeg en del nøster som er halvstrikket og vel så det. Så jeg får vel ta meg en raptus og strikke opp disse så blir det fort penger igjen.

It was NOK 370,- on the glas today. But i have some balls that i used the half of, so when i use these it will make money on the glas again. 


Men jeg ble da ferdig med Oddvars peneste kofte i høst. Bare knappene manglet da jeg ga den til oppdragsgiver, men de måtte hun bestemme selv. Jeg syntes kofta så liten ut men den passet heldigvis allikevel. Så jeg håper hun ble fornøyd. Det var ganske mye arbeid å strikke den.

I finished Oddvars peneste kofte this fall. Only the buttons was missing when i gave it to the owner, but she had to decide those for herself. I hope she is happy with it. 


I tillegg har jeg begynt å designe litt selv. Artig å prøve seg på det også. En kofte er ferdig, jeg mangler bare å få den teststrikket, så kommer mønsteret til salg. Det vil vel derfor ta noen få uker til før den blir offentliggjort, men det blir. I tillegg har jeg startet på kofte nr. 2, og den er tegnet etter en ide jeg har gått med i hodet i lengre tid. Jeg tror den blir sånn ganske fin den også. 

I have also been trying to design for myself. One jacket is finished, i only need someone who can test the pattern before it will be for sale. And I have started on jacket nr. 2 after an idea i have had in my head for a while. 

Godt Nytt År til deg! 
Happy New Year to you!

3 kommentarer:

  1. Kofta du har strikka er nydelig, og du skal få meg til å tro at det var mye arbeid på den. Skal bli spennende å følge med på nytt design fra deg. Blogginga går slik i rykk og napp for de fleste av oss, men det viktigste er at vi kommer på banen igjen.

    Riktig godt strikkeår fra Ingunn som feira jul i Kristiansund!

    SvarSlett
  2. Oj, så spennende at du lager dine egne mønstre:-) Kofta du har strikket ble veldig fin. Det er så mange fine koftemønstre, men jeg mangler tålmodighet til å strikke noe som er så tidkrevende. Godt nytt år! Hilsen fra Marianne

    SvarSlett
  3. Alldeles nydelig kofte, så flink du er !

    SvarSlett