onsdag 11. november 2015

Klar til klipp

Denne Nancykofta begynte jeg på i september. Den strikkes på bestilling så det er nok på tide at den blir ferdig. Men tiden strekker ikke alltid til, jeg er litt for opptatt med andre ting så det er ikke hver dag jeg har tid til å strikke. 


Men nå er den klar for montering. Jeg har fått sydd i kveld og skal nå begynne på knappestolpene før jeg klipper opp. Og jeg er ikke noe redd for å klippe, jeg har klippet i strikketøy massevis av ganger før. 


Fargene lyver litt på bildet da, stjernene er mer cerise og ikke så rød som på bildet. Men slik er det som regel når man bruker mobilen til å ta bilder. De andre fargene er lys grå, hvit og lys rosa. 


Kofta er strikket i Mini Alpakka fra Sandnesgarn. For de av dere som kjenner til det garnet skjønner at det blir ei veldig myk og deilig kofte. Spørs om jeg ikke må strikke en slik en til meg etter hvert også. For Nancykofta er jo bare helt nydelig.... 

4 kommentarer:

 1. Hei Margrete!

  Så flott ei Nancy-kofte! Har den på pinnene selv i samme garn men med gråtoner. Herlig mykt garn ja.Jeg har aldri strikket kofte før så må nok be noen om hjelp til sying,klipping første gangen.Koselig blogg du har!

  Hilsener fra Marie F, gammel sykehuskollega :-)

  SvarSlett
 2. Du e vælldi flink Margrete 😃 Ee enig, Nancy-kofta er nydelig!! 😍

  SvarSlett
 3. Flott kofte i fine fargar :)

  SvarSlett
 4. Nancykofta er så fin og dette var en fin variant :)

  SvarSlett