onsdag 4. november 2015

Årets andre

Har jeg fortalt at jeg lider av reisesyke? Jeg bare liksom må ut og reise sånn helst flere ganger i året... :-)


Dette året ble, ihvertfall så langt, det store reiseåret, jeg har aldri vært på så mange utenlandsturer. Først var jeg jo 3 uker i Kina i juni. Og så "måtte" jeg ta en uke ferie til i august, før skolen startet på igjen. Og da var det ingen som kunne være med meg på tur. Så da bestemte jeg for å dra til Marmaris.


Jeg elsker Marmaris! Dette ble fjerde gangen jeg dro dit. Og denne gangen dro jeg alene. Men jeg visste at Inger med barna Vanessa, Sandra og Amed var der nede, de skulle besøke Mustafa som er mannen til Inger. Jeg ble kjent med Inger da hun ble sammen og giftet seg med Mustafa, han ble jeg kjent med første gang jeg var der. Så da ble jeg liksom ikke helt alene allikevel. 


Jeg elsker å ligge på stranda og kose meg i sola og bade. Jeg hadde med meg bøker og mobilen, så de fleste dagene lå jeg der og kosa meg med musikk og lesing. Innimellom bading. 


Når jeg er på tur, selv om jeg har vært der før, så prøver jeg å få sett noe nytt eller nye steder rundt om der jeg er. Så da Inger og Mustafa spurte om jeg ville bli med dem på båttur en dag så ville jeg selvfølgelig det. Vi var på båten stort sett hele dagen, bortsett fra et stopp i Turunç på ca. 1 1/2 time. Der ville Sandra på shopping. Så jeg ble med henne til shoppinggaten. Og det ble da litt på meg også.


Jeg bestilte turen på StarTour og bodde på Villa Neighbours. Et leilighetshotell med kjøkken/stue, bad og et soverom. Et stille og rolig hotell en fin gåtur fra stranda, ca. 10 - 15 minutt. Skal du til Marmaris så kan jeg anbefale dette!


En av de siste dagene dro jeg inn til sentrum for å shoppe litt. Må jo legge igjen litt penger der nede når man først er der... hehe... Det ble noen topper og en kjole på meg. Og så garn da, det måtte jeg ha litt av. 


Men, en uke går jo så fort. Ihvertfall når man koser seg og har koselig selskap. Om vi ikke traff hverandre hver dag på dagtid så spiste jeg middag sammen med Inger og barna nesten hver kveld. På restauranten der Mustafa jobber. Og han lager den beste maten! Med store porsjoner så man blir mer enn mett nok. 


Siste kvelden hadde jeg en avtale med Özgür. Han driver en tatoveringsbutikk. Jeg pleier å gå innom han og si hei da jeg er der nede, etter at jeg var hos han andre gangen jeg var i Marmaris.


Og da jeg var ferdig hos han hadde jeg fått min nye tattoo, akkurat slik jeg ville ha den.

2 kommentarer:

  1. Høres ut som om du har hatt noen fine turer😊. Tøff du er som drar alene! Det tror jeg at jeg hadde kvia meg for.... Ønsker deg en fin, fin helg☺️

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja jeg har hatt noen fine turer :) Og det går bra å reise alene til et sted hvor man er rimelig kjent og kjenner folk som man kan snakke med. Og denne gangen visste jeg jo at jeg hadde kjentfolk der nede som også var på ferie :-)

      Slett