søndag 4. januar 2015

For mange prosjekt?

Jeg har tidligere stort sett alltid gjort ferdig et strikkeprosjekt før jeg har begynt på et nytt. Stort sett. Men nå har jeg visst for mange planer i hodet på en gang. 


I helga har jeg skrevet et nytt mønster på en kjøkkenklut og da måtte jeg jo strikke den også for å se om mønsteret ble bra eller ikke. I tillegg vil jeg også ha håndkle i samme mønster. Her er en liten smakebit på håndkleet, mer får dere se av det når mønsteret er ferdig. 

Jeg har lovet mine barn at jeg skal strikke til dem også. Min sønn ønsker seg en god gammeldags Islender. Og bare den. Så da må han jo få den. 


(bilde lånt fra Viking Garn)

Min datter ønsker seg Mariuskofte. I originalfargene. Så da må jo hun få den. 


Jeg kjøpte garn til Mariuskofta i romjula. Sandnes Mini Alpakka, så den blir myk og god. Men, min datter studerer dette året på universitetet i Wuhan i Kina og kommer ikke hjem før i juli. Så hennes kofte haster ikke. Min sønn derimot, burde hatt sin Islender snart, for det er jo kaldt nok ute nå. Men garn til den har jeg ikke fått kjøpt enda, jeg må gjøre det snarest. Når jeg jobber nattevakt i helgene så pleier jeg å ha med meg strikketøy i tilfelle det er ei rolig natt. Og da må jeg ha noe enkelt så jeg slipper å tenke så mye. I natt var en slik veldig rolig natt, så da ble vrangborden til kofta nesten ferdig. 

I tillegg har jeg et par slike ufoer på loftet som også burde blitt ferdig snart. 

Men i dag fortsetter jeg på håndkleet, Mariuskofta får hvile seg og i morgen må jeg ut å kjøpe garn til Islenderen. Og slik går no dagan... :-)

2 kommentarer:

  1. 😃 Så herlig normal du er Margrete 😘✨😃

    SvarSlett
  2. Vi får glede oss over ønsker fra "barna". Det viser at mor fortsatt duger. Artig med klassikere. Den islenderen er flott til en små og store gutter.

    Godt nytt år fra Ingunn

    SvarSlett