mandag 6. oktober 2014

Klutestrikk og nytt design

Da har det blitt noen flere kluter her i det siste. Bittami har noen nydlige mønstre i kluteboken sin, og jeg har prøvd noen av dem. Disse er strikket av Anna og Claras bomullsgarn fra Søstrene Grene. Veldig morsomt å strikke, og så fort gjort. Disse blir det helt sikkert flere av! 


Mønster Skog


Mønster Stiene


Mønster Valmue


Mønster Klematis


Mønster Hjertedugg


Mønster Stiene

Etter Bittami sitt ønske viser jeg fram bare deler av klutene (hun ønsker ikke at vi legger ut bilde av hele kluten). I tillegg har jeg strikket noen til som allerede har fått nye eiere. En fikk mamma da jeg var hjemme sist, en fikk svigerinnen min og en fikk min tante. Og jeg tror de ble glade for dem.

Å designe nye mønster til kluter etter Bittami er vel omtrent verre enn å hoppe etter Wirkola. Men jeg har nå prøvd meg på et par allikevel. Veldig morsomt å prøve seg på dette. Men det var faktisk mer arbeid enn jeg trodde, å få mønsteret til å stemme med maskeantall. Men jeg tror da de ble sånn noenlunde brukbare allikevel. Og her kan dere se en liten smakebit av disse to jeg er ferdige med.Disse er strikket i Bella Batik fra Garn og Hobby. Nå har jeg en ny ide i hodet som jeg snart skal begynne med. Må bare gjøre ferdig et par andre prosjekt først. 

1 kommentar: