mandag 1. september 2014

Godtebutikk og kluter

Nå er hovedferien over for i år. Jeg har hatt 2 deilige og avslappende uker i Marmaris i Tyrkia. Det er tredje gang jeg er i Marmaris, og jeg stortrives der. Det blir nok ikke siste gangen jeg reiser dit.


I år fant jeg også garnbutikken der. Til og med 2 av dem! Det verste er vel at den første gangen jeg gikk i området for å finne garnbutikken så jeg den ganske fort, og gikk inn. Neste gang kom jeg inn i samme gate fra en annen vinkel og fant butikken fort. Dvs. at den andre gangen var det en annen garnbutikk. Jeg oppdaga det ikke sånn med det samme, bortsett fra at det var en annen mann som jobbet der. Men da jeg begynte å se meg omkring så skjønte jeg at jeg var i en annen butikk enn den første dagen. Disse to butikkene ligger side om side, så det var derfor jeg var litt forvirret en liten stund. 


Mannen i den andre butikken var veldig koselig, jeg fikk te av han (som vanlig er der nede), mens vi pratet en del om garn og strikking. Jeg fant det jeg var ute etter, og fikk med meg en heklekrok og to ullnåler på kjøpet. En veldig koselig mann, og jeg drar helt sikkert tilbake igjen. 


Den siste ferieuken har jeg tilbragt hjemme hos min mamma på Skatval. Her har det vært et nydelig vær, over 20 grader og blå himmel hver dag. Og så innimellom å hjulpet mamma, har det gått i klutestrikk. Jeg kjøpte noe garn for en liten stund siden fra Søstrene Grene og det passer veldig godt til kluter. Godt garn å strikke av er det også. Jeg har allerede gitt bort to av dem, en til min svigerinne og en til min tante. 


Mønstrene er fra BittamiFacebook. Disse er gratismønster, men når jeg i morgen kommer meg hjem så ligger boka Kluter og venter på meg på posten, og den gleder jeg meg virkelig til å se. 


I have been on 2 weeks holiday in Marmaris in Turkey. And i found a yarn store there and went there to look and see what i could find. And i did find what i was looking for. A very nice man, and i sure will be back there.


The last week of my holiday i spent at my mums house knitting kitchen cloths. I already gave away two of them, one to my sister in law and one to my aunt.  

5 kommentarer:

 1. Kjempefine kluter du har laget:-) Høres ut som ferien har vært vellykket:-) Ha en fin dag! Klem Marianne

  SvarSlett
 2. Noen runder i garnbutikker er alltid kjekt, og hyggelig betjening selger, uten tvil. Lekre kluter du har strikka!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Snakk om å ha garn fra gulv til tak ;) Her var det stuet godt -artig å se!
  Kjekke kluter du har strikket. Tenker de ble godt mottatt som gaver.

  SvarSlett
 4. Så deilig da. Ferie med så masse garnmuligheter i tillegg.
  Klem

  SvarSlett
 5. Margrethes blogg6. august 2017 kl. 05:03

  Hei har du adressen til garnbutikk, skal til Marmaris i september. Hilsen Eva Britt Gundersen Ovesen

  SvarSlett