fredag 26. september 2014

Den Store Strikkedyst.

I helgene jobber jeg ofte nattevakt. Som regel minst en natt pr. helg. Hvis det er en rolig natt får vi tid til å surfe litt rundt på nettet. Og da oppdaterer jeg meg som regel på de mange bloggene jeg følger, det er jo så mye fint dere lager som jeg bare må se på.

I dag kom jeg ikke så langt ned på blogglisten. For jeg gikk inn på Bittamis Design, hun stod som nr. 4 på min bloggliste over nye innlegg. Jeg regner med at de fleste av dere kjenner til Bitta. Hvis ikke, så er det hun som har skrevet bøkene Sokker og Kluter.


Hun hadde lagt ut en link på sin side om Den Store Strikkedyst. Endelig en realityserie med litt fornuft i seg! Eller, jeg synes nå det, simpelthen fordi jeg liker å strikke selvsagt. Dette er en dansk serie og starter først med 16 deltakere som i løpet av de to første programmene blir til 8. Siden det bare er 2 episoder som ligger ute på nettet (som jeg har sett nå i natt) enda så vet jeg egentlig ikke mer enn dette. Så regner jeg med at de blir færre for hver episode og at det til slutt skal stå igjen en vinner.

Men jeg skal ihvertfall følge med på denne serien, se hva som blir laget og selvsagt hvem som vinner.
En slik serie burde vi da så absolutt hatt her hjemme også? Ikke sant?

1 kommentar:

  1. Jo, det hadde vært morro :)) Ha en fin strikkehelg i uværet :)

    SvarSlett