torsdag 8. juni 2017

Miljøvennlige sminkepads

Jeg har, som mange andre strikkere, et aldri så lite garnlager. Jeg prøver nå å få strikket opp noe av det, da jeg har mange planer om å heller bruke garnet som jeg selv selger i butikken min. 


Jeg har først gått løs på bomullsgarnet. Og har tenkt litt på hva annet enn kluter jeg kan bruke det til når jeg ikke har mer enn et par nøster av hver farge. Så da min datter Marie kom hjem fra studier i Edinburgh spurte jeg henne om hun ikke hadde lyst på bomullspads til å fjerne sminken med. For hun som tenker litt miljø så hadde hun veldig lyst på det. 


Hun fikk velge farger selv, og ville først ha 5 i hver farge av lys grå og mørk grå. Men da jeg først var i gang så brukte jeg hele nøstene, var liten vits i å gjemme på et halvt nøste. Så til slutt ble det da 13 i hver farge.


Garnet som er brukt er Drops Cotton Light i fargene 30 mørk grå og 31 perlegrå. Bildene ble tatt av Marie men jeg fikk tillatelse fra henne å bruke dem her. Jeg googla etter oppskrift og fant denne hos Søstrene Miljeteig som jeg brukte. 

3 kommentarer: