fredag 18. juli 2014

Pay it forward


Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg har en hel haug med blogger som jeg følger regelmessig. Noen handler om foto, men de fleste handler om håndarbeid. Og jeg må si det er mye fint dere skaper med hendene deres, det gir meg mange ideer og ønsker om hva jeg har lyst til å lage. Når jeg får tid. For tid blir det aldri nok av.

Jeg er ikke alltid like flink til å kommentere bloggene, men noen ganger bare må jeg. Som da jeg leste bloggen til Lisbeth. Hun hadde et innlegg som het Pay it forward som jeg fikk lyst til å bli med på. Nå må jeg beklage til deg Lisbeth, at jeg ikke har lagt ut dette før. Jeg skulle ha gjort det for lenge siden. Men det har altså ikke blitt, for våren handler mye om foto for meg, da blir det mindre tid til håndarbeid. Og så ser jeg at tiden går, det var jo i februar jeg kommenterte ditt innlegg, og nå er det allerede juli. Men men, bedre sent enn aldri heter det jo som kjent.Pay it forward går ut på at de tre første som kommenterer dette innlegget vil få en hjemmelaget gave av meg innen 12 måneder. Så må mottakeren innen 12 måneder sende en hjemmelaget gave til nye 3 personer. På en måte et kjedebrev, men et morsomt et, da det plutselig dukker opp en fin gave i posten :-)Jeg fikk tilsendt disse 2 klutene samt 8 glassbrikker av Lisbeth. I tillegg til en koselig hilsen på kortet. Tusen takk for disse, de var kjempefine og kommer veldig godt med :-)Så håper jeg at det er 3 personer som leser min blogg som har lyst til å være med på dette.

2 kommentarer:

  1. Dette hørtes veldig hyggelig ut! Og så koselig gave du fikk��

    SvarSlett
  2. Hei:) Dette hørtes veldig gøy ut:) det vil jeg gjerne være med på. Er så gøy å glede noen med noe som er hjemmelaget. Fortsatt god sommer :)

    SvarSlett