torsdag 28. mars 2013

UFO og vin.

Jeg ser at de fleste strikkere har noen UFO-er liggende. Dvs. uferdige objekter. Jeg har da noen jeg også. Som jeg tidligere har skrevet om, har jeg alltid strikket, og strikket mye! Men så gikk jeg lei, og så gikk det faktisk så mye som 10 år før jeg fikk ånden over meg igjen. Da jeg flyttet inn i nytt hus i desember måtte jeg rydde i håndarbeidskurven min. Eller, kurv var vel å ta litt lite i. Jeg fant garn som fylte en stor plastkasse og en stor pappeske. I tillegg ble det en kasse med andre ting og tang som jeg har brukt til både å sy og andre hobbyartikler. 

Men i november, før jeg fant igjen alt dette, måtte jeg bare starte på noe strikk. Jeg spurte datteren min om det var noe hun ville ha. Og hun fant denne jakken fra Drops. Den er strikket i Symphony og hun ville ha den i fargen Gråblå, som jeg synes er en nydelig farge. Garn ble kjøpt inn og jeg startet på prosjektet. Og det har blitt en aldri så liten UFO. Jakken blir strikket med tykke pinner, nr. 7. Men når hele jakken består av hullmønster, så tar det sin tid allikevel. 

Siden datteren min bor og studerer i Portsmouth så har det ikke hastet så mye med å få den ferdig. Spesielt siden jeg ikke ble ferdig til jul. Men nå kommer hun hjem igjen helgen etter påske og blir hjemme i 14 dager (jeg gleder meg!) så får jeg prøve å få den ferdig mens hun er hjemme. 

I dag har jeg hatt en ganske rolig dag, var på nattevakt i natt og sov derfor en stund utover dagen i dag. Guttungen dro til en kompis i kveld, og derfor har jeg fjernkontrollen helt for meg selv. Så nå er det strikk og et glass vin foran TV-en resten av kvelden :-)

2 kommentarer:

  1. den fargen var utrolig lekker,selv har jeg begitt meg ut på en mariustunika til meg selv. den har vært ufo maaange ganger... men nå er jeg 3 cm unna å være ferdig med glattstrikken. kanskje litt baileys kan hjelpe på :-P

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er ihvertfall veldig godt med vin i tillegg, og strikkingen går så det suser :) Den tunikaen skal jeg strikke til meg selv også, den er bare så fin! Men har litt andre planer i hodet som jeg skal gjøre først.

      Slett