søndag 6. desember 2015

Strikkekveld med Bugla.

Fagforbundet har hvert år noe som heter Fagforbundsuka. I disse ukene skal Fagforbundet fronte seg selv og invitere nye og gamle medlemmer til aktiviteter. I år ble Fagforbundsuka nr. 2 arrangert i uke 49. Og da måtte vi finne på noe for våre medlemmer.



Og i disse strikketider så måtte det bli en strikkekveld. Jeg inviterte Janne, også kalt Bugla, til å fortelle om seg selv og sitt arbeid. 



Og for en kveld det ble! En så positiv og energisk person som Janne skal man lete lenge etter! Hun oser av energi, og har mange jern i ilden. Hun hadde med seg mye av hennes arbeid som hun viste frem. Og mønster. Vi kunne få kjøpe både ferdige varer og også plukke oss ut hennes mønster i en ringperm stappfull av diverse godsaker. 



Hun ga også av sin ringperm til vårt loddsalg. Jeg vant 3 mønster, gryteklut Julia, gryteklut Julekurv og Julia trekk til tennbrikkboks. Jeg elsker hennes mønster, jeg har strikket Julekurvputa selv og den er jeg så fornøyd med. Jeg har kjøpt noen av hennes mønstre tidligere som ligger under lista Skal-strikke-når-jeg-får-tid. 



Jeg fikk også denne av Janne. Den er til å ha f.eks. strikkepinner oppi, med små lommer på sidene hvor man kan ha mindre ting som saks og nåler. 



Så nå kan jeg hive ut Soddspanna og rydde opp i den, så kanskje jeg får litt orden i strikkesakene. 



Tusen takk for en flott og veldig inspirerende kveld Janne! :-)

Les mer om Janne og hennes mønster på hennes to blogger:
http://buglasdesign.blogspot.no/
http://kjokkenskriveren.blogspot.no/

2 kommentarer: