lørdag 24. november 2012

Ute etter billig garn?

I mange år holdt jeg på med strikking, hekling, brodering og sying. Jeg har strikket ganske mange plagg, både til meg selv og mine, men også gitt bort til venner, spesielt når de fikk barn. Og jeg tok på meg strikking for andre. Jeg har brodert en del bilder, og jeg har heklet noen duker. Sydde veldig mye i den tiden det var populært med såkalte mus, tror jeg sydde 8 stk. og ga bort i julegave et år.

Jeg gikk nok litt lei av håndarbeid den gangen, for nå har jeg nesten ikke rørt strikkepinnene på 10 år. Men nå er lysten kommet tilbake og jeg har begynt å strikke igjen. Og det er moro!

I den tiden var en av mine drømmer å starte egen butikk med salg av garn og håndarbeidsartikler. Og hobbyartikler. Det ble bare med drømmen den gangen.

Men nå har jeg startet egen nettbutikk med salg av garn. Garnet er produsert i Tyrkia og er av veldig god kvalitet. Og prisen er veldig rimelig! Levering skjer direkte fra Tyrkia, og det tar bare et par dager fra du bestiller til du har varene hjemme hos deg.

Sjekk ut min nye butikk da? 

mandag 19. november 2012

Trollveggen

Sommeren 2011 fikk min sønn Inge bestemme hvor familieferien skulle gå. Han ville da dra til Mellerud i Sverige for å treffe noen nettvenner han hadde der. Og han ville ha med seg søskenbarnet Erika og venninnen Emilie. Så vi pakket full bilen og startet på de 800 km vi måtte kjøre for å komme dit. 
Første stopp var ved Trollveggen. Stedet ligger ca. 123 km fra der hvor vi bor. Et yndet sted for basehoppere, med de rette, høye fjellsidene. Et vakkert skue, og man kjenner seg liten i forhold til fjellene og naturen. 


The summer of 2011 my son Inge decided where our family holidays were going. He wanted to go to Mellerud in Sweden to meet some internet friends he had there. His cousin Erika and his friend Emilie came with us. So we packed the car full and started the 800 km we had to drive to get there.
First stop was at the Trollveggen. The place is about 123 km from where we live. A favorite spot for base jumpers, with the straight up, high mountains. A beautiful sight, and you feel small compared to the mountains.












søndag 11. november 2012

tirsdag 6. november 2012

Seagull.

Etter at jeg fikk meg digitalt speilreflekskamera (Canon EOS 10D) for noen år siden, har jeg tatt mange bilder. Men de fleste blir bare liggende og ta opp plass på pc-en. Nettopp derfor er denne bloggen så fin å ha, til å vise frem bildene man tar.
Noen bilder er dårlige og bare å slette med en gang, andre er brukbare mens noen er jeg veldig fornøyd med. Så får dere vurdere selv hvilken kategori bildene jeg legger ut kommer i.

Disse bildene tok jeg våren 2010 mens jeg var på NSFF's Nasjonale Fototreff i Bodø. Vi var 3 damer som en formiddag kjørte en tur til Saltstraumen, og der var disse måkene. Begynner man å studere måkene litt, så er de egentlig ganske flotte fugler! Det som er synd er at det er så uhorvelig mange av dem i dette landet, spesielt ved kysten, så mange er lei av dem.


After I got my digital SLR camera (Canon EOS 10D) a few years ago, I have taken many pictures. Most of them are just taking up space on the computer. That's why this blog is nice to have, to show the photos I take.
Some pictures are bad and just deleted right away, others are useful and some I'm very happy with. Now you consider yourself which category the pictures I post comes in.

I took these pictures  in the spring of 2010 while I was on the NSFF's annual  conference in Bodø. We were 3 ladies who one morning drove to Saltstraumen, and there were these seagulls. If, you look closer to the little gulls, they are really quite beautiful birds! It's just too bad that there are so many of them in this country,  especially by the coast, so many of us don't like them anymore.